De scholen gaan weer beginnen!

Binnenkort gaan de scholen weer beginnen!

Het lijkt nog lang te duren, maar voor je het weet rinkelen de schoolbellen al weer. Is het al tijd voor een nieuwe laptop of pc? Dan is dit je kans om die met wat extra korting te krijgen!

Profiteer van de Back2School acties

Leveranciers zijn dol op de tijd dat de scholen weer gaan beginnen, en strooien met leuke kortingen. Heb jij voor je opleiding een nieuwe laptop nodig? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan.

Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor je op aan de hand van de gevraagde specificaties van school of opleiding. Stuur een screenshot van de gevraagde specificaties naar info@dikkenbergict.nl of neem contact met ons op via 0318-85 1044.

Kant-en-klaar geleverd

Al onze laptops en computers worden stekkerklaar geleverd, je hoeft zelf dus niets meer te installeren. Wij zorgen dat je direct aan de slag kunt met je nieuwe apparaat.

Heb je nog genoeg inkt voor de printer?

Verslagen moeten nog steeds gewoon geprint worden, hoe digitaal we ook zijn. Heb je nog genoeg inkt voor je printer? Deze kunnen we uiteraard ook leveren tegen zeer scherpe tarieven. Geef je printertype door, en wij maken ‘n mooi prijsje voor je!

ICT Servicebedrijf van het jaar 2017

We zijn uitgeroepen tot beste ICT Servicebedrijf 2017 van de provincie Gelderland, en daar zijn we trots op!!

Binnenkort zullen er een aantal leuke acties volgen om dit te vieren!

Onze dank gaat uit naar onze klanten, die zorgen voor de overweldigende recensies waardoor we genomineerd werden

Korting op Ziggo pakketten

Met Connect & Play haal je in één keer alles in huis: televisie, internet en bellen

Stap nu over en betaal bij Alles-in-1 de eerste 3 maanden €34,95 p.m. Of kies voor het eerste jaar gratis Ziggo Movies & Series XL.

Bel ons direct voor een vrijblijvend advies, helemaal gratis!

Dikkenberg ICT geeft nu het ICTKeurmerk uit

Dikkenberg ICT mag zich voortaan Keurmeester van het ICTKeurmerk noemen. Dit keurmerk is onlangs opgezet door brancheorganisatie ICTWaarborg om particulieren die slachtoffer worden van fraude bij internetbankieren een wapen in handen te geven als banken dan moeilijk doen over schadevergoeding.

“De ervaring is dat banken in eerste instantie proberen uit te komen onder een schadevergoeding door de schuldvraag bij het slachtoffer te leggen”, zegt Dennis van den Dikkenberg. “Is dat wel zorgvuldig omgegaan met zijn inloggegevens? Was de computerapparatuur wel goed beveiligd? Mensen voelen zich dan vaak in de hoek gedrongen, maar met het ICTKeurmerk kunnen ze zich daar voortaan goed tegen verweren.”

Het keurmerk is een reactie op de nieuwe regels die de banken begin dit jaar introduceerden voor veilig telebankieren. Een daarvan betreft de technische veiligheid van de computerapparatuur. ICTWaarborg speelde daarop in door een keuring te ontwerpen waardoor slachtoffers van fraude bij internetbankieren door de banken niet meer kan worden verweten dat zij nalatig zijn geweest.

Dikkenberg ICT is nu een van de vele landelijke Keurmeesters die ICTKeurmerk mag verlenen. De opleiding tot Keurmeester werd voltooid in Houten, waarna Sander Vale, voorzitter van ICTWaarborg, het bijbehorende certificaat uitreikte. Samen met andere trotse Keurmeester werd vervolgens geproost op de behaalde titel.

“Het was een leerzame dag en ik ben trots op het behalen van het certificaat. Ik hoop nu veel consumenten te kunnen helpen bij het maximaal beveiligen van hun ICT-apparatuur,” aldus Dennis van den Dikkenberg.

Over ICTWaarborg en ICTKeurmerk

ICTWaarborg is dé brancheorganisatie voor bedrijven die ICT-producten en diensten leveren aan consumenten en/of bedrijven. Het doel van ICTWaarborg is het behartigen van de belangen van deze bedrijven in het algemeen en in het bijzonder van de bij haar aangesloten bedrijven.

Het ICTKeurmerk is een keurmerk voor ICT-apparatuur die voldoet aan de maximaal haalbare beveiliging. Het keurmerk wordt enkel en alleen uitgereikt door Keurmeesters. Door middel van een checksysteem en een keuringsrapport wordt apparatuur van consumenten gecontroleerd en waar nodig geupdatet. Na afloop van de keuring krijgen consumenten het keuringsrapport, een certificaat en het boekje ‘Thuis veilig internetten’. Hierin staan bruikbare tips en checklisten zodat consumenten veilig gebruik kunnen blijven maken van hun apparatuur.