Altijd de nieuwste telecom faciliteiten.

Dankzij de sterke opkomst van VoIP, het bellen via internet, hoeft u voortaan niet meer zelf te investeren in centrale telefonieapparatuur. Tegen een vaste vergoeding per werkplek kunt u nu gebruik maken van een hypermoderne telefooncentrale met de allernieuwste en meest geavanceerde faciliteiten. Bovendien heeft u geen omkijken naar aanleg en onderhoud, omdat de centrale gesitueerd is op een goed beveiligde locatie buiten uw bedrijf. Onder de naam Hosted VoIP biedt Dikkenberg ICT u dit innovatieve telecomconcept aan.

Overstappen, eenvoudig en ongecompliceerd

Overstappen met uw huidige telefonie naar de cloud is eenvoudig en ongecompliceerd. De installatie is snel.

Standaard opties bij Hosted VoIP

 • Keuzemenu

  Zorg dat bellers direct met de juiste persoon binnen het bedrijf verbonden worden, en mis geen belangrijk telefoontje

 • Belgroepen

  Wil je dat er meerdere telefoons rinkelen als er een gesprek binnenkomt ? Of eerst op de ene afdeling en hierna op de volgende? Met Hosted VoIP stel je dit eenvoudig in met belgroepen in je belplan.

 • Fallback

  Is je VoIP-telefoon of centrale niet te bereiken, dan schakelt het systeem automatisch door naar een fallback-nummer. Dit kunnen één of meerdere vaste of mobiele telefoonnummers zijn.

 • Openingstijden

  Jouw openingstijden stel je eenvoudig zelf in! Afhankelijk van het tijdstip van het gesprek volgt het systeem een, door jou aangemaakt, belplan. In het weekend gaat het gesprek bijvoorbeeld naar Voicemail of naar een mobiel nummer.

 • Voicemail to Email

  Ontvang uw voicemail in uw email. En luister het af op uw mobiel of computer.

 • Wachtrij

  Met een wachtrij kun je de piekdrukte van bellers opvangen. De beller krijgt een boodschap te horen. Zodra er iemand vrij is, wordt de beller automatisch doorverbonden naar een vrije medewerker.

 • Wachtmuziek

  Zelf bepalen welke wachtmuziek uw bedrijf laat horen? Eenvoudig een mp3 toevoegen naar keuze, of een melding laten horen tijdens de wachtmuziek ? Bijvoorbeeld “Heeft u al op onze website gekeken bij de meest gestelde vragen?” Het is een van de vele standaard functionaliteiten van Hosted VoIP.

Prijzen Hosted VoIP

Je kunt al bellen via Hosted VoIP voor €8,50 per maand, maar dit is compleet afhankelijk van de situatie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerteaanvraag.